web-design-technology-browsing-programming-concep1t

За нас

Digital Extreme е създадена от дългогодишни участници в уеб развитието на страната ни, истински динозаври, на които обаче „кръвта кипи“ за попиване на иновации и привеждането им в креативни експресии в услуга на успешното Ви интернет присъствие. Ние можем да „кроим“ сайтове, да анализираме конкуренцията Ви, да „режем“ HTML с прилежащите му CSS & Java Script познания, да софтуеризираме, да правим маркетинг на готовите проекти (SEO, CRO, интернет реклама, работа със социални мрежи, инфлуенс маркетинг и т.н.). Обичаме си работата и искаме да произвеждаме успешности за Вас и яки потребителски преживявания за сърфиращите в нета потенциални Ваши клиенти (за услуги и продукти).

Уеб дизайнът ни е 16 години и повече, SEO оптимизация правим от 2005-та, социалните мрежи са работен план за нас от 6, а управление на онлайн репутация правим от 5 години насам. Интернет рекламата, във всичките и форми ни е позната и разкрита във всичките и детайли , бяхме свидетели на „всеки един шум“ вдигнат в Мрежата, на „всеки изстрел“ в PPC.

Колективът е и млад и стар, успешният микс от „зелена енергия“, упоритост от една страна и мъдрост и опитност от друга (която опитност обаче не изморява, а дава криейтив крила на общият ни организъм по уеб развитие).

Имаме много успешни партньорства, които ни дават обезпечението да не отказваме почти никакви поръчки, т.е. гледаме да не казваме не на поривите Ви. Не ще Ви оставим обаче от куртоазия да правите „неуспешни взривни“ самоделки в интернет пространството, с неверен ентусиазъм, и „необуздана“ страст. 

Имаме стандарти за всяка услуга, зададени от асоциации, може и от алгоритмите на търсачките да са наложени, може и от данните и статистиките от отчетените потребителски преживявания по сайтовете Ви.

Мониторингът на успешните изяви в родния и международния интернет са си наша мисия и кауза, информираността в наше време в този супер динамичен занаят дигиталния маркетинг е с ключова роля.

Можете да ни се доверите, защото:

  • Можем пълната гама дигитални услуги, няма да Ви оставим в „безтегловност“ по средата на проекта Ви;
  • Можем го отдавна, правили сме го „и наяве и на сън“, яли сме бой от „Панда“ и „Пингвин“ и др. животни на Google ъпдейтите;
  • Имаме добър колектив от образовани можещи практици;
  • Учим всеки ден, всички, заедно (правим страхотни брейнсторминги за всеки един проект) и поотделно (след успешното раздаване на задачите от проджект мениджърите). Имаме читави колегиални, вътрешнофирмени процеси разгръщани с ергономия и ефективност на сцената на дигиталния свят;
  • Отнасяме се добре с Вас, нашите клиенти, не само на входа, но и по средата и в края на всяко мероприятие – каквото е изработката на един сайт например.