Online Marketing Commercial Connection Technology

Интернет реклама. Adwords реклама. Ретаргетинг

Когато говорим за интернет реклама и в частност AdWords реклама, това е идея за пряка популяризация и налагане на един уеб сайт! Следователно рекламата в интернет е много важна част от промотирането на един сайт. Как точно става това, какви са изразните средства на интернет рекламата и защо рекламирането в платформата на Google например – AdWords е толкова основополагащо за популярния сайт? На всички тези въпроси могат да Ви отговорят нашите специалисти по интернет криейтив, планиране и реализиране реклама в Digital Extreme, където Ви предлагаме услугата за онлайн реклама на най-високо ниво! Занимаваме се и с ретаргетинг в Google и др. полезни неща за повече качествен таргетиран трафик за Вас.

Когато целта Ви е да развиете един успешен бизнес онлайн, нужно е да се спрете на поне няколко вида опции за рекламирането на сайта си. Всеки един вид интернет реклама обслужва определени цели, изисква определен бюджет и най-добре е да планирате – кога, какво и защо можете да си позволите?

Ако сте сред компаниите онлайн готови да инвестират в интернет реклама солидни суми, то професионалната помощ на маркетинговите ни специалисти ще Ви е нужна. Макар и по-лесно, благодарение на големите бюджети за реклама, да можете да увеличите популярността и приходите си в мрежата (важно е да се изгради една ясна стратегия и посока на работа). Рисковете поемани, като част от инвестирането в рекламни мрежи онлайн трябва да са добре премерени, макар и да не си поставяте парични лимити. Факт е, че понякога постигането на един сериозен ръст в ROI на сайта Ви не е лесна задача, дори и средствата Ви за реклама да са големи. От друга страна метода Pay-per-Click за постигане на ефект от SEO оптимизация има своите добри преимущества.

А сега в детайли за по-любопитните:

В Digital Extreme работи екип от опитни професионалисти в областта на онлайн рекламата. Те ще Ви насочат и ще направят за Вас рекламни кампании, за едни от най-големите рекламни платформи у нас. Говорим за Google AdWords разбира се и за PPC опциите на Facebook Ads – една от най-ползваните социални платформи у нас. Освен това могат да се ползват рекламни канали, като E-Target, Easy Ads и др. Чрез нет реклама напълно реално получавате моментален трафик и то качествен. За да увеличите, обаче конверсиите си достатъчно и да печелите, нужно е рекламата Ви онлайн да е добре замислена, оформена и позиционирана и да води към добре оптимизиран сайт. Когато рекламните Ви кампании в интернет се лансират добре, имате възможност да увеличите отново и отново бюджета си за реклама и така печалбите Ви да нараснат значително. Повечето специалисти споделят мнението, че добрите резултати от интернет реклама и AdWords реклама особено са значително константно нарастващи при последователност на действията и силен криейтив и планиране.

Един особено важен аспект на рекламните кампании в мрежата, е възможността да проучите пазарна ниша и да установите възможността за печалба от планираният от Вас бизнес, преди да лансирате сайт. Каква е ползата да хвърлите големи суми пари за направата на сайт и за оптимизацията и рекламата му, ако сте избрали неактуални тенденции за бизнес план? Затова и вероятната възвръщаемост от дадена дейност онлайн е добре да се проучи под формата на тестови рекламни кампании в популярни онлайн медии, каталози и специализирани за дейността на фирмата Ви сайтове и портали. Малко онлайн бизнеси проучват достатъчно добре, посредством тест подходи (и входящ маркетинг, А, Б тестове и т.н.), популярността на нишата, в която искат да се развиват. Освен пренаселени и популярни ниши в интернет има абсолютно непопулярни такива. Ако искате услугата/продукта/дейността, които смятате да предложите в мрежата да ви носят приходи – не залагайте само на добра SEO оптимизация и маркетинг за социални мрежи. Използвайте интернет реклама, в частност AdWords реклама и Google retargeting, като канали за интернет благоденствие. Как, точната рецепта, това ще ви покажат нашите интернет рекламни специалисти в Digital Extreme! 

Интернет реклама не е само полезна, когато налагате популярност на даден онлайн бизнес или промотирате на стока/услуга (продуктово позициониране и промотиране). Процесът по рекламирането в мрежата може значително да се оптимизира и цените за клик да се намаляват доста с различни тестове и трикове дошли с опита. Нескрита тайна е, че интернет реклама (AdWords реклама и др.) се допълват от надеждната SEO оптимизация на уеб сайта Ви онлайн. Ако рекламата в мрежата спре, то конверсиите, посещенията и печалбите Ви в интернет ще секнат без подкрепа от органичните резултати от SEO. Независимо дали ще използвате рекламни канали с действие „на момента, но само докато плащаш“, като Facebook и AdWords или ще заложите главно на СЕО оптимизацията – несъмнено и двете неща са важни за популярността на сайта Ви и не могат да бъдат подценявани.

Какво Ви предлага екипът на Digital Extreme за услугата Интернет реклама и AdWords реклама?

Предлагаме Ви професионална помощ при избора на канали за онлайн реклама. Още, определяне на бюджетите Ви за рекламни кампании, така че да са разумни и работещи. Изготвянето на рекламните носители – криейтивът на „позивите“, слоугани, общ кънтент, аудио, видео и т.н.. Проследяването успеха на рекламните кампании и измерването му, за да се види кое в рекламата е проработили и кое не. Корекции на не работещите неща, залагане на нови формули на успеха и пак тест, после пак планиране, тест, до верните формули на успеха.

Искате популярност, топ позиции в търсачките и успешен сайт – обадете ни се днес и се възползвайте от услугите ни за изработка на сайт, поддръжка, интернет реклама и още много други. Всичко това напълно професионално, в срок и с грижа в детайла!