computer767776_960_720

Одит на сайт и консултация

Одит и консултация, за да се установи правилно ли функционира сайта Ви? Одит и консултация, за да разберете, какво не е наред и защо потребителите Ви толкова бързо отпадат от сайта? Одит и консултация за правилното визуално представяне и функционална работа на сайта Ви! Ако търсите отговори на всички тези въпроси, които споменахме – Вие сте на правилното място в сайта на Digital Extreme и имате нужда от услугата ни одит и консултация за вашия сайт!!!

Предполагаме, че вече Вашата компания има уеб сайт. Този сайт до момента се е развивал добре може би, осигурявал Ви е добър поток от нови клиенти и е задържал старите. Но в един момент не сте вече сигурни, колко точно е функционален сайтът Ви или въобще дали е с нужното ниво на функционалност, потребителско преживяване на висота и др.? Имате ли полза от съществуването му? Носи ли Ви дивиденти и колко? Въобще не вливате ли само средства в него, наместо да получавате? Важно е да си отговорите на всички тези въпроси, понеже те ще Ви кажат доколко поддръжката на Вашият сайт е ефективна и доколко той функционира на пълни обороти!? Анализ на сайт от професионалисти ще Ви помогне да си отговорите и на въпросите – как новата информация качена на сайта Ви се възприема от потребителите и как въобще трябва да бъде поднесена? Ще разберете още, ако ни възложите одит и консултация за сайта си, как да накарате клиентите си да правят повече покупки реално? Как би трябвало да се планира бъдещото изграждане на друг или редизайн на Вашия наличен сайт, така че той да бъде на първи позиции в мрежата? Как правилно да планирате бюджетите си за реклама, за SEO оптимизация и прочие? Станаха много въпросителни нали!?

Е, тогава отговорът на всички тях се намира в извършването на нашата професионална одит и консултация за сайт услуга. Затова се възползвайте веднага от нея!

Ние от Digital Extreme можем да направим за Вас професионален анализ на сайт с различна насоченост, с професионални програми за мониторинг и анализ. Консултацията ни за Вашия интернет сайт не само ще Ви изложи възможните проблеми и спънки, които забавят развитието и лансирането на сайта ви – ние ще ви дадем възможните варианти, за да решите тези си проблеми и така да се развивате в правилната посока в интернет и да печелите популярност, капитали и клиенти!

Как Digital Extreme извършва услугата одит и консултация за сайтове?

Основно етапите на работа по отношение на тази ни услуга и екипът от специалисти ангажиран за нея – се вписват в 4 основни фази:

  • С клиентите се обсъждат определените задачи и цели поставени за изпълнение пред уебсайта им. Техните очаквания за работата му и какво точно ги притеснява?
  • Следва максимално детайлен анализ на сайт, където се анализира не само структурната му част, но и дизайна, целия обем качена информация от към текстови файлове, ефективността на програмните елементи и модули;
  • След анализ на Вашия сайт ние ще анализираме конкурентните Ви сайтове в мрежата! Така ще можем да оценим правилно, какви са възможностите за растеж във Вашият бранш и да съставим план за осъществяването им;
  • Разбира се четвъртият важен етап от анализ на сайт за Вас е именно Одит и консултация, относно степента на посещаемост за интернет сайта ви;

С тези 4 опорни етапа за анализа на вашия сайт, ние гарантираме напълно професионално ниво на услугата си. Какво ще получите вие, като наши клиенти, след като пълният одит на сайта ви приключи?

Отчета ни за анализ на сайт включва:

  • Анализиране на всички резултати получени в следствие на търсенето на сайта ви в търсещите системи и машини. Тоест, какво виждат експертите, като проблем или положителна страна на онлайн появата от търсенето на сайта ви?
  • Нашите експерти по Одит и консултация за сайт ще ви предложат експертна оценка за възможната бъдеща посещаемост на сайта ви. Освен това ще Ви дадат прогнозата си за възможното количество нови, възможни, верни и потенциални клиенти!
  • Препоръките на екипа ни от специалисти, относно подобряване на елементи от сайта Ви са незаменими. Говорим за подобрение на неговата бързина, самата му структура и дизайн, програмирането и йерархията, текстовите файлове и изображенията, както и тяхната оптимизация;
  • В крайна сметка за Вас, като клиенти изискващи анализ на сайт, е много важна нашата оценка за бъдещите разходи, които е нужно да направите, за да изпълните препоръчаните от нас промени по сайта Ви;

След една добре извършена експертна услуга от наша страна по одит и консултация за сайта ви – Вие можете да получите отговорите на всичките си въпроси относно изискванията към визията и функционалността на сайта си. Освен тях ще получите и представа, какво точно да е оптималното решение, което е нужно, за да оптимизирате и актуализирате страниците Ви? Така ще можете напълно реално да популяризирате бизнеса си в интернет и да увеличите приходите си, което и целта на цялото Ви онлайн представяне.

Накратко основните препоръки, които даваме на клиентите си, след един анализ на сайт, са в сферата на SEO оптимизацията, рекламата в интернет, маркетинг за социални мрежи. Ако сайтът ви е направен прекалено „неотзивчив“ към търсещите машини, за него ще се наложи сериозна корекция на цялостното съдържание софтуерни функции, usability-то му или може да е възможно да се стигне до препоръки за направата на напълно нов сайт! Затова не губете време и пари в чудене, а се възползвайте от услугата ни по одит и консултация за сайт в Digital Extreme сега!