Изработка на сайт

Изработка на сайт е комплексна услуга, която ние в Ви предлагаме на най-високо, професионално ниво вече 17 години. За да се направи добре работещ сайт, той трябва да премине поне 5 етапа на разработка.

SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт за търсачки или оптимизиране на уеб сайт – за какво става дума и защо тази наша услуга е „бензин в кръвта“ за сайта Ви!? На първо място SEO оптимизацията на един сайт е условие даден уеб сайт да бъде намираем / посещаван за потребителите онлайн.

Управление на онлайн репутация

Управление на онлайн репутация е комплексна услуга. Защо ви е нужно да управлявате онлайн репутацията си и с какво може това да ви помогне да израснете в онлайн бизнеса и да печелите?

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайта Ви предлагаме ние от Digital Extreme – да, защото знаем колко е досадна тази работа, как няма чове-коресурс и време за нея. Кога е нужно един сайт да започне да се поддържа?

Интернет реклама.

Когато говорим за интернет реклама и в частност AdWords реклама, това е идея за пряка популяризация и налагане на един уеб сайт! Следователно рекламата в интернет е много важна част от промотирането на един сайт.

Копирайтинг, текстове за уеб сайт

Копирайтинг, текстове за уеб сайт, рекламни и PR текстове – от тези услуги се нуждае абсолютно всеки един онлайн бизнес искащ да просперира и да бъде видим в мрежата.

Одит и консултация

Одит и консултация, за да се установи правилно ли функционира сайта Ви? Одит и консултация, за да разберете, какво не е наред и защо потребителите Ви толкова бързо отпадат от сайта?

Маркетинг и реклама в социалните мрежи

Маркетинг и реклама в социалните мрежи – що е то маркетинг и реклама онлайн, къде се прави? Какво е социална мрежа и кои са най-популярните такива днес? Маркетингът в ИНТЕРНЕТ е част от стратегията за популяризирането на сайта Ви.

Изработка на фирмен стил, налагане и развитие на бранд.

Изработка на фирмен стил, налагане и поддържане на бранд, развитие, изграждане на доверие – това са едни от най-важните неща за присъстващите в мрежата онлайн сайтове на фирми и организации.