525e04a601c53

Изработка на фирмен стил, налагане и развитие на бранд.

Изработка на фирмен стил, налагане и поддържане на бранд, развитие, изграждане на доверие – това са едни от най-важните неща за присъстващите в мрежата онлайн сайтове на фирми и организации. Независимо дали имате нов сайт и тепърва ще се налагате в мрежата, дали сте в нея от години и сте добре позиционирани или не можете все още да популяризирате сериозно дейността си – за Вас налагането на фирмен стил е жизненоважна. Това си е дефакто развитието на бранда, налагането и изграждането на доверието към марката ви!

Навярно Ви е минавало през ума – как точно да направите брандинг за марката си или пък въобще си нямате и идея, как ще стане? В изработката на фирмен стил и създаването на бранд има много общи неща. Донякъде едното припокрива другото, но има много клопки и грешки, които биха могли да се допуснат, при брандиране на фирма! Затова и ние Ви предлагаме нашите професионални кадри от Digital Extreme, които много добре знаят практически – как се прави брандинг, как се изгражда фирмен стил? И определено резултатите от нашата работа ще станат видими скоро, за да жънете Вие ползите от тях сега и впоследствие.

Корпоративното или фирмено брандиране обхваща широк спектър от дейности. Те са свързани с присъствието на фирмата онлайн и с представянето й пред клиентите в магазините, офисите и навсякъде, където има допир с потребителите си. Цялостният фирмен стил, от дизайна на уеб сайт, през дизайна на магазините, на офисите, на опаковките на продуктите, визитки, лого, каталози, брошури и още… е важен и е необходимо да се следва една обща линия на представяне. Всичко споменато до тук представлява изработка на фирмен стил и именно той оформя уникалния образ на един бранд (криейтив частта – реализирана в добра работилница за идеи). Чрез правилно изградения си брандинг една компания бива разпозната в световен мащаб от потребителите си, от обществото, от конкуренцията на пазара и партньорите си.

Digital Extreme ще изготви за Вашата фирма внимателно изградена и обмислена стратегия за брандиране. Тя ще бъде в тясна взаимовръзка с изработка на фирмен стил за Вас онлайн по сайта и електронния Ви магазин, ако имате такъв. Един бранд освен да се изгради, трябва и да се затвърди в последствие. Това става, чрез публикации в социалните медии, присъствие в онлайн издания, изготвянето на PR кампании и текстове… Така се добавя стойност към портфолиото на една марка и тя бива наложена.

Главни цели на брандинг стратегията, която Диджитъл Екстрийм ще подготви за Вас

Разбира се към всеки клиент, бранд и сайт се подхожда индивидуално от нашите специалисти и се изготвя персонален план за изработка на фирмен стил, ако нямате такъв още и налагане на бранд онлайн в последствие. Все пак има няколко основни цели, които се преследват при брандиране и те са:

  • Създаване на целева група потребители, предизвикването на положителни реакции у тях, чрез различни канали и подтикването им към определени целеви действия;
  • Изграждане на авторитетно лице в мрежата за марката, изграждането и поддръжката на доверие и лоялност от страна на целевите групи и разпознаваемост на бранда;
  • Лансиране и представяне на бранд по всички медийни канали в мрежата и извън нея, за да се затвърди неговата популярност и разпознаваемост;
  • Създаване на лого, търговско име, корпоративна идентичност, слоган и други или вграждането на съществуващите такива в брандинг стратегията;
  • Подготовка и изработка на брандирани уеб страници, шаблони за мейл контакти, четец за RSS, профили в социалните медии, сред които Facebook, Instagram, Twitter, SnapChat, Linkedin, YouTube и др.;
  • В крайна сметка увеличаване на потребителите, лоялните клиенти и партньорите на дадения бранд;

Трябва много ясно да направим разлика между понятията марка и бранд! Марката е чисто юридическата форма на един бранд, докато брандирането включва цялостната визия на един бизнес, дейността му, репутацията му във времето – превантивна и кризисна. Изграждането на Вашия бранд определя това, защо потребителите ви харесват, защо купуват при Вас, какво ги привлича и ги кара да Ви препоръчват, споделят и коментират!?

В Digital Extreme специалистите ни по изработка на фирмен стил и налагане на интернет бранд ще направи така, че да фокусира вниманието на потребителите към положителните качества на вашата марка. Ще наложат силно въздействащи асоциации към трайно приемане и запомняне на Ваши продукти или услуги и така името на бранда Ви ще бъде свързвано с качество, коректност и ще бъде предпочитано и препоръчвано. Посредством полагане на усилия за налагането на бранд даден бизнес излиза на челни позиции в нишата си и оставя запомнящ се и доверието с всяко следващо успешно действие се засилва и остава трайно в съзнанието на клиента (краен или B2B). Така брандът Ви може да продава повече и да си позволи да го прави на по-високи цени – доверието и в интернет се монетизира успешно и за дълго време при качествен маркетинг съпорт ! Когато за Вас се прави брандинг в дългосрочни планове – това прави бизнеса Ви по-стабилен, а приходите по-постоянни. Казано директно – за самият бизнес брандингът има висока степен на възвръщаемост в бъдеще време, увеличава добавената стойност на самия бизнес продукт и / или услуги.

Ако искате всичко това за Вашия бизнес, то започнете да градите нов бранд (или да наложите и управлявате успешно познат или стар) още днес с наша помощ и уникалните ни маркетинг и ePR услуги!