code-digital

Поддръжка на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайта Ви предлагаме ние от Digital Extreme – да, защото знаем колко е досадна тази работа, как няма чове-коресурс и време за нея. Кога е нужно един сайт да започне да се поддържа? Защо е нужна поддръжката и какво можете да очаквате от една наистина професионална поддръжка на сайт ако решите да делегирате това задължение на фирма като нашата? Да започнем с това, че ако вече сте си направили изработка на сайт с Digital Extreme, което трябва и да направите задължително, то време е да пристъпите към следващата фаза на услугите ни – тоест поддръжка на уеб сайт. Към тази поддръжка се включват понятия, като програмиране за уеб; интернет програмиране и въобще всякакви неща свързани с програмиране – понеже без него промени и корекции по сайта Ви няма как да се направят!

Представете си вече имате добре оформен функционално, добре изглеждащ от уеб дизайнерска гледна точка сайт и сте го пуснали в мрежата. Да, но не са минали и месец даже, а сайтът ви има нужда от преработка за начална страница, от промяна в менютата или някакъв друг тип програмни промени. Не си мислете, че след пускането на един сайт в мрежата, той е вечно функционален, вечно актуален и сте обмислили всичко така, че промени повече да не правите! Това е абсолютно невъзможно. За да бъде изработеният за вас сайт постоянно актуален във все по-нарастващата конкуренция на интернет – уеб програмиране и редизайн / програмиране на доработки ще Ви е нужно постоянно. Затова и трябва да се възползвате от нашата услуга по поддръжка на сайт!

Когато имате зад гърба си професионален екип, които да поддържа сайта ви – можете да направите налагащите Ви се леки козметични промени, като публикации на страниците ви за дадено актуално събитие или пък актуална промоция и оферта. Освен леки промени, определено след време в мрежата ще забележите, че имате нужда от добавянето на нова секция в сайта, понеже клиентите ви изявяват такъв интерес или пък съвсем нова функционалност, за да сте в крак с новите тенденции. Независимо дали имате нужда от цялостни промени за сайта си или частични – програмистите за интернет програмиране на Digital Extreme са насреща за поддръжка на уеб сайт.

Програмиране за уеб и програмиране на сайтове, като част от актуалната им поддръжка, може да бъде голяма грешка, ако изберете посредствени специалисти! Непрофесионалното правените периодично актуализации на сайт често водят до неговото повреждане и функционално, и визуално. Дори и това да става неволно, не бива да допускате подобни грешки, защото ще ви костват популярност и потребители в интернет за сайта ви! 

Най-често при поддръжка на уеб сайт и програмиране с тази цел се правят грешки от типа: появяват се грешки в писането кода на сайта; препратки от страници се губят или се поврежда тяхната функционалност; може визуално да се уголемят едни елементи за сметка на други в дизайна и сайта буквално да се „разчекне“ – това дразни клиентите и то много! Освен това ако не се оптимизират добре графиките за сайта ви, които качвате – скоро това ще забави доста скоростта му и той ще има по-голяма степен на отпадане от потребителите.

Digital Extreme Ви предлага услуги по поддръжка на уеб сайт свързани с интернет програмиране, програмиране за сайтове и други видове развойна дейност. Така ще бъдете сигурни, че със сайтът ви няма да се случи някакво недоразумение. Освен това ще си спестите, време, нерви и средства по поправката на тези недоразумения и наемането на отделни скъпоструващи специалисти за целта!!!

Какво включва предлаганата от нас поддръжка на уеб сайт?

  • Програмиране за добавяне или изтриване на определени файлове от сайта ви;
  • Интернет програмиране за форматиране на изображения. Смяна и замяна на изображения в страници на сайта ви. Оптимизация на изображения в страници от сайта ви;
  • Програмиране за уеб относно добавянето или изтриването на страници от сайта ви. Промяна и редакция на съществуващи в сайта ви файлове от различен тип и формат;

Когато вие изберете да наемете хостинг план към Digital Extreme, услугите по поддръжка на уеб сайт от наша страна включват още:

  • Цялостна поддръжка на хостинга ви;
  • Всеки месец програмиране за архивиране на базата данни от всички страници на сайта ви;
  • Грижа за подновяване ежегодно на домейн името ви;
  • Поддръжка и програмиране на пощенските ви кутии от типа IMAP / POP3;

Когато изберете Digital Extreme получавате винаги сигурна и надеждна услуга с гаранция. Изберете ни още сега за поддръжка на уеб сайт и не забравяйте да посетите и страниците ни с услуги за SEO оптимизация на вашия сайт и / или маркетинг за социални мрежи!