product-design-drawing-website-graphic1

Копирайтинг, текстове за уеб сайт. Писане на рекламни и PR текстове

Копирайтинг, текстове за уеб сайт, рекламни и PR текстове – от тези услуги се нуждае абсолютно всеки един онлайн бизнес искащ да просперира и да бъде видим в мрежата. Какво е всъщност копирайтингът и защо е толкова важен за текстовото съдържание в интернет. Копирайтингът е всъщност писането на уникални текстове за цялостното съдържание на един сайт – говорим за текстове по началната страница, текстовете за страницата Контакти, информацията за фирмата, описание на продуктите, писане на мета описания, заглавия и прочие. Копирайтърите ползват система за сглобяването на един текст, така че информативно той гладко и точно да представя дадена тема, но същевременно да бъде достатъчно наситен с ключови понятия, думи и фрази – които ще помогнат на уникалния текст да се индексира и класира добре от търсачките!

Копирайтинг текстовете могат да бъдат с различна насоченост, дължина, наситеност на ключовите думи, но определено без тях един уеб сайт не може, както и присъствие в социалните медии, в рекламни карета, форуми и така нататък. Целта на едни рекламни и PR текстове е да повишат, подобрят и затвърдят онлайн репутацията на дадена компания в мрежата. Да засилят фокуса на вниманието от страна на потребителя към нея и продуктите/услугите й. Колкото повече положителна текстова информация има за вас и сайта ви онлайн, толкова сте по-популярни и предпочитани. С две думи копирайтинг наричаме текстове за сайтове, написани текстове за уеб, тестове за социалните медии, за представяне в електронни издания и даже рекламни и PR текстове за фирмата ви.

Digital Extreme Ви предлага изключително добър екип от специалисти в написването на текстове за уеб сайт, рекламни и PR текстове, копирайтинг текстове. Всеки наш текст е с доказано висока уникалност, написан грамотно и задържащ вниманието на читателите. Опитните ни копирайтъри много добре знаят, как да подготвят текстове за сайтове, текстове за уеб и да изберат правилната гъстота на ключовите думи, правилното им и плавно разпределение в текста, за да може търсачките да ги индексират добре и да спечелите за бизнеса си с това. Ако сте поръчали изработка на сайт при нас или поддръжка, няма как да не сте се възползвали от качествените ни копирайтинг услуги. Ако, обаче сайтът Ви е бил изработен другаде и установите, че съдържанието му не е добре оптимизирано – може да се възползвате от услугата ни по одит за сайт и след като установим проблемните зони да направим за вас цялостна или частична подмяна на копирайтинг съдържанието, така че да изпълним всички критерии на търсачките за индексация на сайта Ви!

Копирайтинг, текстове за уеб сайт, рекламни и PR текстове – какво е важно за доброто ниво на този тип услуга?

Digital Extreme отдавна работи в сферата на цялостното изграждане, поддръжка, представяне и репутация на уеб сайт. Маркетинга на съдържанието на един сайт, както самото писането на рекламни и PR текстове за него в детайли, са важна част от цялостната му поддръжка и представяне. Ключовите моменти за този тип кънтент маркетинг са:

  • добре оформени заглавия и подзаглавия с добре подбрани ключови думи;
  • акцентиране по дадена тема в различните видове текстове в зависимост към коя аудитория са насочени;
  • Използването на брандиране в тестовете и ангажиране на даден сегмент аудитория по тема интересуваща я;
  • Грамотност, сила на отправените послания, лекота на текста и степен на полезност;
  • На последно място, но не и накрая изграждане на едно правилно, точно семантично ядро от ключови фрази и думи свързани с бизнеса, сайта и марката;

Макар и да сте на мнение, че маркетинга на съдържанието е отживелица и вече не можете да привлечете потребители с него – грешите. Напоследък копирайтинг, писането на качествени текстове за уеб и текстове за сайтове все повече се популяризира, като ключов метод да си спечелите и задържите клиенти на сайта, в социалните медии и така нататък. Неразривна част от рекламните Ви кампании в интернет, били те във AdWords, Facebook Ads или другаде са рекламни и PR текстове за ваши продукти/услуги/промоции/дейности и така нататък. Тези текстове са много важни понеже подтикват клиента да последва връзка, да закупи продукт, да хареса пост или просто да посети сайта Ви! В този тип текстове с рекламна насоченост е много важно да не се прекали с повтарянето на важни ключови думи и фрази, но и пък те да не са прекалено малко. Освен това посланието към потребителя да е така изразено, че той да бъде убеден в него и да предприеме някакъв тип действие.

Digital Extreme разполага с едни от най-добрите „пишещи със сърце“ специалисти и ви предлага текстове за уеб сайт, рекламни и PR текстове на безкомпромисно високо ниво. Просто се свържете с нас и можете да бъдете спокойни за останалата част от работата, която ни възлагате!