collage-customer-experience-concept

Управление на онлайн репутация

Управление на онлайн репутация с уникалната услуга на Digital Extreme! Защо ви е нужно да управлявате онлайн репутацията си и с какво може това да ви помогне да израснете в онлайн бизнеса и да печелите? Днес брандирането и създаването на положителен имидж на една компания в мрежата са неща жизненоважни за нея. Когато сте популярни онлайн много клиенти ще оставят положителни отзиви за вас, понеже са останали с положително впечатление за ваш продукт/услуга или друго. Но, ще има и отрицателни отзиви, които са оставили придирчиви клиенти или пък те просто са провокация от страна на конкуренцията ви в мрежата. За да знаете, къде точно се намирате, как ви възприемат потребителите онлайн, доволни ли са от бранда ви и дали намират в бизнеса ви положителни страни трябва да следите много стриктно онлайн репутацията си, да я управлявате и изграждате! Именно затова сме ние и ви предлагаме услугата си по управление на онлайн репутация в мрежата за Вас.

Какво е ORM, какво правим ние за вас и защо го правим?

Управление на онлайн репутация донякъде е тясно свързано с класическия PR и онлайн PR-а – целта е да представите добре лицето на компанията си през интернет обществото. Нашите специалисти по интернет маркетинг (Социален, контент, search маркетинг и онлайн PR) ще създадат на бранда / името ви един уникален имидж / лице. Те ще следят постоянно за вас репутацията на бранда ви и ще наблюдават за некоректни публикации от конкурентите ви или подставени техни лица. Както вече споменахме в началото на текста, в интернет има много хора и публикации, които биха могли да навредят на добрият ви имидж. Затова трябва постоянно да се допитвате до клиентите си, чрез възможностите предоставени ви за целта – социални мрежи, форуми, онлайн издания и така нататък. Когато следейки за вас и онлайн репутацията ви, ние установим ранен сигнал за некоректни текстове, отзиви или охулвания на фирмата ви – ние веднага ще реагираме по адекватния начин да ги елиминираме, опровергаем и да не допуснем опетняване на имиджа и марката ви.

Реално погледнато днес в мрежата потребителят постоянно чете отзиви на клиенти, ревюта за даден продукт или услуга, наблюдава рейтинги, чете коментари за брандове в социалните медии и така решава дали да закупи нещо или да избере друг продукт и/или фирма да речем! Всичко това се нарича онлайн репутация, имидж в интернет на дадена компания / лице / организация / партияЦелта на интернет PR за сайта ви е да изгради едни по-здрави и реални връзки с вашите налични / редовни клиенти и потенциалните ви нови / кандидат клиенти. Управление на онлайн репутация по правилния начин създава мост между бранда и вярността на неговите последователи (бранд евангелизъм). До голяма степен това се дължи на двупосочната комуникация между двете страни, когато неуморно някой се грижи профи за елиминирането на негативните емоции и коментари по отношение на имиджа ви.

Онлайн репутацията и брандирането не се изграждат поединично и моментално. За тях се използват похвати, като SEO оптимизация за търсачки, още оптимизация за социални медии SMO и елементи на класически маркетинг. Ползват се платените рекламни канали на Фейсбук за PPC – плащане за клик и тези на Гугъл в AdWords. Създаваме за вас положителни информационни анонси на база реални отзиви, положителни коментари във форуми, фейсбук страници, помощни страници и блогове – засилваме присъствието ви сред потребителите.

В Digital Extreme ви предлагаме опитни, умели и професионални онлайн PR – ри, които ще вземат гарантирано най-добрите решение за вашата онлайн репутация, ще направят всичко това с внимание към възвръщаемостта, която желаете за бизнеса Ви в мрежата, справедливо на инвестициите, които сте вложили.

Digital Extreme подчертава положителната информация за вас и фирмата ви онлайн и неглижира с естествени прийоми отрицателната. Това става в тясна връзка с маркетинговите ни специалисти – цялостното лице на бранда ви е защитено и подобрено.  Обадете ни се днес, за да сте сигурни, че управление на онлайн репутация за вашият сайт е в сигурни ръце! Не пренебрегвайте тази услуга, понеже тя е жизненоважна за приходите ви онлайн!